• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Bergeijk

Bent u op zoek naar een heerlijke BBQ in Bergeijk? Dan zijn wij de BBQ catering die u zoekt! Met onze BBQ heeft u diverse mogelijkheden. Organiseer een BBQ catering voor uw bedrijf, bruiloft of jubileum. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw feestje organiseren met een BBQ buffet in Bergeijk. Alle gerechten worden met zorg vers voor u klaar gemaakt.

Mogelijkheden

Door de diverse mogelijkheden heeft u voldoende keus uit heerlijke salades, vlees en sausjes. Alles wordt geserveerd in schalen en kan zo op tafel gezet worden. Bij de BBQ krijgt u heerlijk vers afgebakken stokbrood.

Heeft u kinderen in het gezelschap? Voor de kids hebben we een speciaal Kinder BBQ pakket, met lekker vlees, salades en stokbrood. Heeft u specifieke wensen? Geen enkel probleem! Onze ervaren koks maken iedere BBQ, BBQ catering of BBQ buffet op maat.

Met een BBQ van Catering Content kiest u voor kwaliteit

Elke BBQ catering wordt vanaf 20 personen geleverd inclusief BBQ, gas en koelvitrine. Daarnaast komen wij de BBQ in Bergeijk gratis bezorgen. Alle BBQ arrangementen worden geleverd inclusief borden, bestek en servetten. Wij zullen zelfs voor u de afwas doen. U kunt ervoor kiezen om gezellig zelf te bakken. Maar u kunt ook gebruik maken van een kok, dan komen wij voor u het vlees bakken. Wilt u graag met bediening? Wij regelen het voor u! Voor de complete verzorging van uw feest. Kunt u geen keuze maken? Schroom niet om te bellen, wij denken graag met u mee.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie