• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Bladel

Gaat u een barbecue organiseren voor uw gelegenheid in Bladel? Dan zijn wij de BBQ catering die u zoekt! Met onze BBQ is er veel mogelijk. Organiseer een BBQ catering voor uw buurtvereniging, familie of vrienden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw feestje organiseren met een BBQ buffet in Bladel. Iedere BBQ, BBQ Catering of BBQ Buffet wordt met zorg bereidt door onze koks.

Niet zomaar een BBQ

Als u een BBQ besteld bij Cateirng Content, is dat niet zomaar een BBQ. Alle gerechten worden vers bereidt. Denkt u aan heerlijk vers bereide salades, diverse soorten vlees en bijpassende sausjes. Uiteraard wordt iedere BBQ serveert met vers afgebakken stokbrood en kruidenboter. Voor iedere gelegenheid is er een bijpassende BBQ, BBQ catering of BBQ buffet op locatie in Bladel. Heeft u een bruiloft, een vriendenweekend of familiefeestje? Wij zorgen voor BBQ geheel op maat. Wij passen ons geheel aan op uw wensen.

Met een BBQ van Catering Content kiest u voor kwaliteit

Bent u met meer dan 20 personen? Dan verzorgt Catering Content elke BBQ Catering met barbecue, gas en koelvitrine. Daarnaast komen wij in Bladel de barbecue gratis bezorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het servies, wij leveren de BBQ inclusief borden en bestek. Wij doen zelfs de afwas! Als u geen zin heeft om zelf te bakken, dan zorgen wij voor een professionele kok. Deze kok zal het vlees heerlijk voor u bakken, zodat u gezellig aan tafel kunt zitten met uw gezelschap.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie