• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Eersel

Een BBQ, BBQ Catering of BBQ buffet geheel verzorgd in Eersel? Dan zijn wij de BBQ catering die u zoekt! Voor iedere gelegenheid hebben wij een BBQ. Een BBQ bij ons organiseren is een fluitje van een cent. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u niets vergeet. BBQ, BBQ catering of BBQ buffet in Eersel is zo geregeld.

Huisgemaakte, verse BBQ

Een BBQ van Catering Content bestaat uit diverse huisgemaakte salades, heerlijke stukken vlees en sausjes. Doordat het op schalen wordt geserveerd, kan alles gemakkelijk op tafel worden gezet. Heeft u speciale wensen of diëten? Geen probleem, wij maken de BBQ, BBQ catering en BBQ buffet geheel op maat. Voor iedereen zal er iets bij zitten wat zij graag willen. U kunt aangeven wat uw wensen zijn en zullen het BBQ pakket hierop aanpassen.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat voorop bij de BBQ, BBQ catering en BBQ buffet van Catering Content. In Eersel zal de BBQ gratis bezorgd worden, op de datum dat u wenst. Ook komen wij de BBQ weer ophalen. Daarnaast zal elk BBQ pakket geleverd worden inclusief BBQ, gas en koelvitrine. Zo blijven de salades en het vlees heerlijk van smaak en blijft alles op de juiste temperatuur. Daarnaast leveren wij ook de borden en bestek en mag u deze vuil retour geven. Indien u een bijzondere gelegenheid heeft en niet zelf wilt bakken, zullen wij dit voor u regelen. Een professionele kok zal voor u het vlees bakken.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie