• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Eindhoven

Wordt het weer eens tijd voor een heerlijke BBQ? Wilt u met familie en vrienden, of voor een speciale gelegenheid, eens een keer flink uitpakken? Neem dan vandaag nog contact op met Catering Content. Ons catering bedrijf heeft vele jaren ervaring met het organiseren van allerhande verschillende food events, waar een BBQ natuurlijk ook bij hoort. U kunt bij ons het eten bestellen voor een BBQ in Eindhoven, maar we kunnen hier ook nog de mensen bij leveren die het vlees tijdens de BBQ voor u bereiden. Heeft u een bruiloft, jubileum of een speciale dag met uw bedrijf? Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag gaat beleven.

De beste BBQ catering in Eindhoven

Laat ons een mooi BBQ buffet in Eindhoven voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat u een grote keuze heeft uit verschillende soorten vlees, maar ook sausjes en salades. Alles wordt voor u door onze professionele koks voorbereid, zodat u straks alleen nog maar hoeft te genieten. Ook als er kinderen in uw gezelschap aanwezig zijn leveren wij de perfecte BBQ in Eindhoven. We zorgen er namelijk voor dat er ook voor hen lekker vlees, salades en stokbrood aanwezig zijn. Mocht u speciale wensen hebben, schroom dan niet om deze aan ons bekend te maken. Wij verzorgen uw BBQ geheel op maat.

Meer weten over onze BBQ catering in Eindhoven?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Op onze website vindt u dan uitgebreide informatie over ons BBQ buffet in Eindhoven. Maar dat is niet het enige wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn in te zetten voor elke soort catering, zoals bijvoorbeeld bedrijfscatering, maar we hebben ook foodtrucks tot onze beschikking. Deze kunnen we in diverse thema's aan u leveren. Neem dan gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u allemaal heeft bij ons.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie