• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Hapert

Bent u woonachtig in Hapert en wilt u daar eens een lekkere BBQ gaan organiseren? Een smakelijk festijn voor familie en vrienden, of misschien voor uw bedrijf of event? U bent dan bij Catering Content aan het juiste adres. Wij verzorgen een BBQ in Hapert waarbij u er op kunt rekenen dat iedereen optimaal gaat genieten. Bij ons zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen om ons een BBQ pakket te laten leveren, maar wij kunnen dit pakket ook leveren inclusief professionele koks die het eten voor u bereiden. Zo weet u zeker dat u straks ongestoord kunt genieten van onze BBQ catering in Hapert.

Het lekkerste BBQ buffet van Hapert

Bij ons een BBQ buffet in Hapert bestellen betekent meer dan alleen maar even BBQ'en. Elk gerecht dat u bij onze BBQ eet wordt namelijk geheel vers door ons bereid. U heeft daarbij niet alleen maar de keuze over het lekkerste vlees, maar we leveren ook frisse salades en een variatie aan smakelijke sauzen. Wat natuurlijk niet mag missen bij onze BBQ is het vers afgebakken stokbrood en onze zalige kruidenboter. Heeft u een speciale gelegenheid waar u de wensen op af wil stemmen? Dat is bij ons ook mogelijk. Neem hier gewoon even contact over op met ons en wij passen de BBQ catering in Hapert hier op aan.

Meer weten over een BBQ in Hapert

Onze BBQ in Hapert is voor iedereen. We hebben namelijk ook lekkere dingen voor eventuele kinderen in uw groep. Die moeten per slot van rekening straks ook genieten van het eten! Als u meer dan 20 personen in uw groep heeft, dan verzorgen wij een BBQ inclusief gas en koelvitrine. We verzorgen de BBQ dan ook nog eens geheel gratis. Dit is dan ook nog eens inclusief borden en bestek, die wij na afloop ook nog eens zelf afwassen. Dat is nog eens een geheel verzorgde BBQ op maat! U kunt ons ook inschakelen voor bedrijfscatering en het verhuren van foodtrucks.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie