• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Lommel

Staat u op het punt om een BBQ in Lommel te gaan houden? Dan heeft u hier natuurlijk heel wat mogelijkheden voor. Het levert ook heel wat planning op. Hoeveel vlees moet er gekocht worden? Wat moet er allemaal bij gehaald worden? Hebben we wel een goede BBQ? Is het dan niet beter om die BBQ geheel te laten verzorgen door professionals met verstand van zaken? Bij Catering Content kunnen we voor u de BBQ catering in Lommel geheel verzorgen. Zo weet u zeker dat u nergens meer aan hoeft te denken en gewoon lekker kunt genieten van een buitengewoon smakelijke BBQ!

Een smakelijk BBQ buffet in Lommel

Als wij een BBQ in Lommel organiseren, dan denken we altijd mee met onze klanten. Het is per slot van rekening heel belangrijk dat u optimaal kunt genieten, zonder dat hier allemaal stress bij komt kijken. We nemen bij het organiseren van een BBQ buffet in Lommel u alles uit handen. Wij verzorgen heerlijke stukken vlees, maar ook huisgemaakt salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter. Het is een buffet om uw vingers bij af te likken, waarbij we altijd open staan voor suggesties van uw kant. Heeft u bijvoorbeeld een groot aantal kinderen bij de BBQ? Dan regelen wij natuurlijk dat er ook lekkere dingen speciaal voor hen worden gebakken!

BBQ catering in Lommel met kwaliteit

We vinden het bij het verzorgen van een BBQ heel belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. U wilt genieten en wij willen dat voor u verzorgen. U kunt bij ons een BBQ pakket bestellen, dat wij compleet leveren inclusief BBQ, koelvitrine, gas, borden en bestek. Als u grootse plannen heeft kunt u ons natuurlijk ook het bakken van het vlees laten verzorgen. U hoeft dan werkelijk nergens anders meer aan te denken dan optimaal genieten! Vragen? Neem dan gewoon een keer contact met ons op. We vertellen u dan ook graag over onze bedrijfscatering en speciale foodtrucks.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie