• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Reusel

Staat u op het punt een BBQ te organiseren voor een grote groep mensen? Dan wilt u natuurlijk dat alles bij deze BBQ helemaal perfect is geregeld. Lekker vlees, salades, sausjes… Maar als u dat allemaal zelf moet regelen, dan gaat daar heel wat tijd en werk in zitten. Beter is het dan om dit door experts te laten doen, professionals die als geen ander weten hoe een heerlijke BBQ in Reusel georganiseerd moet worden. Voor deze speciale BBQ catering in Reusel neemt u vandaag nog contact op met Catering Content. Wij hebben de mensen en kennis in huis om ook u een onvergetelijke dag te laten beleven, zonder dat u zich verder ergens om hoeft te bekommeren.

Een zalig BBQ buffet in Reusel

Bent u op zoek naar mensen die voor u een fenomenaal BBQ buffet in Reusel neer kunnen zetten? Bij ons heeft u de keuze om ons een compleet BBQ pakket te laten leveren, of ook het bakken door ons te laten doen. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van het lekkerste vlees, dat dan ook nog eens is bereid door professionals. We nemen daarbij alles mee wat er maar nodig is bij een dergelijke BBQ, inclusief BBQ, koelvitrine, gas, bestek en servies. Het mooiste is: de vieze vaat nemen we dan na afloop ook gewoon weer mee om zelf af te wassen!

Een onvergetelijk BBQ buffet in Reusel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een heerlijke BBQ voor u kan verzorgen? Dan neemt u hiervoor toch gewoon even contact op met Catering Content? We hebben de mensen voor u klaarstaan die alles helemaal perfect voor u gaan verzorgen. Maar u bent bij ons niet alleen aan het juiste adres als u wilt genieten van een BBQ. We verzorgen bijvoorbeeld ook bedrijfscatering, kunnen een themafeest voor u organiseren en hebben meerdere unieke foodtrucks voor u klaarstaan.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie