• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Valkenswaard

Iedereen is eigenlijk wel gek op een lekkere BBQ. De smaak van vers gebakken vlees, alle lekkere dingen die er dan bijkomen… Het enige nadeel van een BBQ is dat het behoorlijk wat werk is om alles te regelen. Dit zeker als u een BBQ voor een grotere groep mensen wilt organiseren. Het is dan beter om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. Voor een top BBQ in Valkenswaard neemt u vandaag nog contact op met Catering Content. Bij ons bedrijf heeft u alle mogelijkheden om van uw gezellige BBQ een speciale belevenis te maken!

Professionele BBQ catering in Valkenswaard

Wilt u een lekker BBQ buffet in Valkenswaard laten organiseren? Een BBQ buffet waarbij u dan zelf helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken? Dan neemt u vandaag nog even contact met ons op. We staan klaar om de lekkerste BBQ in Valkenswaard voor u te organiseren die u ooit heeft geproefd. We nemen dan het lekkerste vlees mee, maar ook huisgemaakte salades en sauzen, stokbrood en kruidenboter. Heeft u specifieke wensen bij uw BBQ? Schroom dan niet om dit aan ons te laten weten. We kunnen bijvoorbeeld ook voor kinderen de lekkerste dingen meenemen.

Een BBQ buffet in Valkenswaard op maat

We spreken samen met u af wat u allemaal wilt eten bij uw BBQ, waarna wij in actie komen. We zorgen dat we alle spullen meenemen die er maar nodig zijn bij de BBQ. U kunt ons een pakket laten leveren, maar we kunnen ook het bakken voor onze rekening nemen. We kunnen u daarbij vertellen dat het mogelijk is om ons ook voor andere culinaire activiteiten in te schakelen. U kunt daarbij denken aan bedrijfscatering, maar we hebben ook foodtrucks en frietkramen voor u klaarstaan. Neem gewoon een keer contact met ons op als u antwoord wilt op al uw vragen!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie