• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Veldhoven

Als u op het punt staat om een BBQ te organiseren voor een grote groep mensen, dan is het belangrijk dat u alles helemaal tot in de puntjes regelt. Mensen kijken namelijk erg uit naar een geslaagde BBQ en dan zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Zeker als u voor een grote groep een BBQ wilt organiseren komt hier heel wat werk bij kijken. Beter is het dan om dit te laten regelen door een professioneel bedrijf. Bij Catering Content regelen we graag een perfecte BBQ in Veldhoven voor u. We kunnen u dan een pakket leveren waar u zelf mee gaat bakken, maar het is ook mogelijk om ons BBQ buffet in Veldhoven inclusief kok in te huren.

De beste BBQ catering van Veldhoven

Bij het organiseren van een BBQ is heel wat nodig. Als wij dan ook bij u langskomen om een top BBQ te verzorgen, dan zorgen wij dat we helemaal compleet zijn. Dan gaat het natuurlijk om het lekkerste eten. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitsvlees, maar ook huisgemaakte salades, sauzen, vers afgebakken stokbrood en kruidenboter. Maar het gaat niet alleen om het eten. We komen ook compleet met BBQ, koelvitrine en gas, waarbij we zelfs het bestek en servies voor u in de wagen laden!

Een BBQ buffet in Veldhoven bestellen

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze BBQ catering in Veldhoven, dan raden wij u aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even met ons bellen of mailen om al uw vragen beantwoord te krijgen. We raden u daarbij vooral aan om eens een kijkje te komen nemen in het cateringboek dat op onze site staat. Hier vindt u al onze mogelijkheden, waaronder ook bedrijfscatering, foodtrucks en frietkramen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie