• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

BBQ Waalre

Bent u woonachtig in Waalre en wilt u hier een lekkere BBQ organiseren voor een grote groep mensen? Of heeft u een bedrijf in deze stad en wilt u uw mensen eens verrassen met een perfect geregelde BBQ? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Catering Content. Bij ons bedrijf vindt u namelijk de toewijding en professionaliteit die nodig zijn om een optimale BBQ te kunnen organiseren. U kunt bij ons een BBQ pakket aanvragen, maar we kunnen ook de mensen meesturen die het vlees voor u gaan bereiden. Wat u ook maar wilt, bij ons is het zeker mogelijk!

Heerlijke BBQ catering in Waalre

Voor dat zalige BBQ buffet in Waalre hoeft u alleen maar even contact met ons op te nemen. We spreken dan met u al uw specifieke wensen door. We zorgen er natuurlijk voor dat we het lekkerste vlees bij ons hebben, maar ook zalige huisgemaakte salades en sauzen, vers afgebakken stokbrood en kruidenboter. Daar komt bij dat we ook de BBQ, gas en een speciale koelvitrine met ons meenemen. Om het helemaal af te maken zorgen we ook voor bestek en servies, dat we dan ook weer vies meenemen zodat u zich niet om de afwas hoeft te bekommeren!

Een BBQ buffet in Waalre bestellen

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We vertellen u graag alles over hoe wij die perfecte BBQ bij u thuis of op het werk gaan organiseren. We zijn natuurlijk ook in te zetten voor bijvoorbeeld een buurtfeest of een andere speciale happening. Naast een BBQ kunnen we voor u ook nog andere culinaire events verzorgen. Wat dacht u van een themafeest of een foodtruck? Ook bedrijfscatering kunt u geheel door ons laten verzorgen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie