• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Catering Lommel

Staat u op het punt om een evenement te organiseren waar ook bij gegeten wordt? Een bedrijfsfeest, buurt-BBQ of Walking Dinner voor speciale gasten? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Catering Content. Wij verzorgen al jarenlang catering in Lommel en omstreken en gaan ook graag voor u en uw speciale feest aan de slag. U kunt het bij ons zo compleet krijgen als u maar wilt. We kunnen een pakket aan u leveren waar u bij uw feest zelf mee aan de slag gaat. Maar het is ook mogelijk om alles helemaal compleet te laten leveren, inclusief topkoks die het eten voor u gaan klaarzetten en bereiden!

Een cateraar in Lommel inschakelen

Wanneer wordt het nodig om een cateringbedrijf in Lommel in te schakelen? Als u uw handen vol heeft aan de organisatie van uw evenement, of ook zelf onbezorgd wil kunnen genieten, dan is het verstandig om door ons alles te laten verzorgen. We zorgen er dan niet alleen voor dat het eten allemaal bij u wordt geleverd en bereid, maar ook de manier waarop dit bereid moet worden. We zorgen er daarnaast ook voor dat er bestek en servies meekomt, dat we na afloop ook nog eens helemaal zelf afwassen! Zo weet u dat u helemaal ontzorgd wordt en zodoende optimaal kunt genieten.

Ons cateringbedrijf in Lommel inschakelen

Neem vandaag nog contact met ons op als u al onze mogelijkheden eens met ons door wil nemen. We kunnen voor u een perfecte BBQ organiseren, maar staan ook klaar om bijvoorbeeld de bedrijfscatering voor u te doen. Daar komt bij dat we ook een aantal speciale foodtrucks voor u klaar hebben staan, dat we een themafeest voor u kunnen organiseren en dat we zelfs een complete frietkraam aan u kunnen leveren! Alles wat u maar nodig heeft om een unieke dag te kunnen beleven met het lekkerste eten!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie