• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Catering Neerpelt

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf in Neerpelt? Een bedrijf dat catering in Neerpelt kan verzorgen en dat hierbij altijd tot het uiterste gaat om alles perfect te laten kloppen? Dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Catering Content. Bij ons bedrijf heeft u namelijk te maken met mensen die verstand van zaken hebben. Professionals die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niks hoeft te ontbreken. Die er daarnaast ook nog eens hun best voor doen om ervoor te zorgen dat u al het werk bij uw speciale evenement of feest uit handen wordt genomen.

De cateraar voor Neerpelt

Als u op zoek bent naar een cateringbedrijf in Neerpelt waar met passie wordt gewerkt, dan is Catering Content het bedrijf voor u. Wij hebben namelijk de mensen in huis die er altijd helemaal voor gaan. U heeft bij ons natuurlijk ook de mogelijkheid om alleen het eten en toebehoren te bestellen, wat dan geheel compleet bij u thuis of op de feestlocatie wordt afgeleverd. U kunt er echter natuurlijk ook voor kiezen om een van onze medewerkers het bereiden van het eten voor u te laten doen. U hoeft zich dan namelijk bij uw event helemaal nergens om te bekommeren en kunt lekker mee eten en genieten.

Catering in Neerpelt verzorgen

Bij Catering Content heeft u een groot aantal verschillende mogelijkheden als het aankomt op catering. We kunnen een complete BBQ voor u regelen, maar ook bijvoorbeeld een koud buffet of Walking Dinner. We zijn ook in te schakelen voor het verzorgen van bedrijfscatering op maat. Zou u het leuk vinden om bij een evenement een foodtruck te hebben staan? Ook dan neemt u hier gewoon even contact over op met ons. Wij zorgen er dan voor dat u een Mexicaanse, Griekse of andere foodtruck aan uw aanbod toe kunt voegen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie