• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Catering Reusel

Bent u op zoek naar catering in Reusel? De beste catering die er te vinden is, tegen betaalbare prijzen? Neem dan gewoon eens contact op met Catering Content! Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van het verzorgen van alle soorten catering. We hebben een professioneel team voor u klaarstaan, dat vol toewijding voor u aan de slag gaat. We hebben de mensen in huis die dit met passie doen en die er daarbij graag voor zorgen dat u zelf ook optimaal kunt gaan genieten. Op onze website vindt u een schat aan informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft op dit gebied.

Het cateringbedrijf voor Reusel

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat de catering in Reusel voor u kan verzorgen, dan raden wij u aan om gewoon een keer langs te komen bij Catering Content. We hebben namelijk een toegewijd team klaarstaan dat er graag voor zorgt dat u een speciaal evenement nog meer op kunt luisteren. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag een heerlijke BBQ voor u. We komen dan bij u langs met een BBQ, gas en een koelvitrine, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om het bereiden van het eten door ons te laten doen. Maar ook voor een koud buffet of een Walking Dinner bent u bij ons aan juiste adres.

Vele mogelijkheden voor catering in Reusel

Als u een bedrijfscateraar zoekt die de catering op uw werk kan regelen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Organiseert u een speciaal evenement en wilt u hieraan graag bijzondere elementen toevoegen? Dan heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een foodtruck of frietkraam bij ons te huren. Deze worden helemaal compleet geleverd, inclusief personeel dat de verzorging van het eten op zich neemt voor u.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie