• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Catering Veldhoven

Als u op het punt staat om een speciaal evenement te organiseren waar u catering bij wilt hebben, dan hebben wij het perfecte bedrijf voor u. Bij Catering Content hebben we namelijk vele jaren ervaring met het verzorgen van de catering op een groot aantal verschillende evenementen. Bij ons weet u zeker dat u optimaal gaat genieten van het lekkerste eten, maar ook van de complete verzorging die daarbij hoort. U kunt er natuurlijk voor kiezen om ons alleen het eten en toebehoren te laten leveren, maar we komen ook graag voor u ter plekke het eten bereiden. U hoeft zich dan helemaal nergens meer zorgen over te maken en kunt samen met uw gasten optimaal genieten.

De cateraar voor Veldhoven

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf in Veldhoven? Een cateraar in Veldhoven die van uw evenement iets echt speciaals maakt? Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. We komen graag bij u langs om voor een bruiloft, verjaardag of familiefeest een koud buffet neer te zetten dat iedereen zich nog lang zal heugen. Maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen ons een BBQ te laten verzorgen. We nemen dan niet alleen maar het lekkerste vlees en huisgemaakt salades mee, maar ook alle spullen die nodig zijn om de BBQ te kunnen bereiden.

Meer weten over ons cateringbedrijf in Veldhoven?

Als u meer wilt weten over onze catering in Veldhoven, neem hier dan gewoon even contact over op met ons. We gaan graag eens met u in gesprek om al uw wensen met u door te nemen. U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website, waar u alle informatie vindt over onze catering. We zijn bijvoorbeeld ook in te schakelen voor bedrijfscatering, hebben foodtrucks voor u klaarstaan en zetten met liefde een echte friettent bij uw feest neer!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie