• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Catering Waalre

Bent u op zoek naar een cateraar in Waalre die uw evenement of feest pas echt onvergetelijk kan maken? Een cateringbedrijf in Waalre waar mensen werken die pas stoppen als iedereen helemaal tevreden is? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Wij verzorgen al vele jaren de catering in Waalre en omstreken en hebben hierbij dan ook veel ervaring opgedaan. We komen graag bij u langs om eens door te spreken wat u allemaal bij uw feest zou willen zien. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? U kunt dan natuurlijk ook altijd even op onze website kijken.

De cateraar voor Waalre

Bij Catering Content hebben we een compleet aanbod op het gebied van catering. Zo kunnen wij voor u een BBQ organiseren die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. We komen langs met het vlees, huisgemaakte salades en sauzen, maar ook met een BBQ, gas en een koelvitrine om alles vers in te houden. Om het af te maken nemen we ook het bestek en servies mee. Maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor een koud buffet of een Walking Dinner. Wilt u een leuk themafeest organiseren? Neem hier dan ook eens contact over op met ons en spreek uw wildste plannen hiervoor met ons door.

Neem contact op met ons cateringbedrijf in Waalre

Als u een cateringbedrijf zoekt, dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met Catering Content. We vertellen u graag meer over ons bedrijf en alle opties die u bij ons heeft. We kunnen bijvoorbeeld ook de catering op uw bedrijf voor uw verzorgen? Wilt u een feest of event eens opluisteren met iets echt speciaals? Laat ons dan langskomen met een van onze foodtrucks of frietkramen. U ziet, bij ons vindt u een zeer compleet aanbod op het gebied van catering in Waalre.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie