• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Bergeijk

Staat u op het punt een feestje te organiseren en wilt u hier wel eens een keer iets echt bijzonders bij aanbieden? Neem dan eens contact op met Catering Content. Wij hebben namelijk een breed scala aan mogelijkheden als het aankomt op de catering bij een feest of evenement. U kunt bij ons bijvoorbeeld een frietkraam huren in Bergeijk. Dat is pas een unieke toevoeging aan uw feest! Een frietkraam in Bergeijk waar al uw gasten kunnen eten en bestellen wat ze willen! We hebben hiervoor meerdere pakketten voor u klaarstaan, zodat u het aanbod zo uitgebreid kunt maken als u zelf maar wilt.

Een frietwagen in Bergeijk inzetten

Wilt u een frietwagen huren in Bergeijk om uw feest of evenement nog meer bijzonder te maken? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even contact op te nemen met Catering Content. Wij hebben namelijk een frietkraam voor u klaarstaan die we graag voor u bij uw feest neerzetten. Uiteraard is deze wagen helemaal voorzien van de lekkerste patat en snacks, die door onze professionele medewerkers voor u worden bereid. Dat is nog eens lekker! Het is ook eens wat anders dan een BBQ of een koud buffet en zal dan ook bij elk evenement zeer gewaardeerd worden.

Een frietwagen huren in Bergeijk

Als u een frietwagen in Bergeijk wilt huren, dan neemt u daar vandaag nog even contact over op met Catering Content. We hebben de mensen klaarstaan die voor u aan het bakken slaan, om daarmee de lekkerste dingen klaar te maken. Een frietkraam in Bergeijk bij uw evenement neerzetten is slechts een van de mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld een BBQ wilt organiseren, een themafeest wilt plannen of op zoek bent naar professionele bedrijfscatering op maat.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie