• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Bladel

Bent u op zoek naar een speciale toevoeging voor uw feest of evenement? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Catering Content. U vindt op onze website namelijk meerdere speciale mogelijkheden die wij met alle liefde bij uw evenement neerzetten. We hebben het dan bijvoorbeeld over foodtrucks of een heerlijke BBQ, maar we hebben ook een frietkraam in Bladel klaarstaan. Uw gasten kunnen dan onbeperkt de lekkerste friet en snacks nuttigen, die door onze professionele medewerkers voor u worden bereid. Dat is nog eens een leuke manier om uw gasten te verrassen!

Een frietkraam huren in Bladel?

Als u een feest of evenement in Bladel gaat organiseren, dan is het natuurlijk belangrijk om uw gasten iets unieks aan te kunnen bieden. We hebben het dan natuurlijk over lekker eten dat op een leuke manier wordt klaargemaakt. Wat is er dan beter geschikt dan een frietwagen in Bladel? Gaat u bij ons een frietwagen huren in Bladel, dan weet u zeker dat u hier uw gasten of klanten heel blij mee maakt. Het is nu eenmaal zo dat wij de mensen klaar hebben staan die van elk evenement iets onvergetelijks willen maken!

Ook een frietwagen huren in Bladel?

Voor een frietwagen in Bladel neemt u vandaag nog even contact op met Catering Content. Bij ons vindt u de mogelijkheden om uw feest of bijeenkomst nog eens extra op te luisteren. Naast een frietkraam in Bladel heeft u bij ons bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een foodtruck neer te laten zetten. We hebben hier speciale uitvoeringen voor klaarstaan. Ons bedrijf is ook bedreven in verzorgen van bedrijfscatering. Ook hier kunt u altijd even contact over opnemen met ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden. We staan klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie