• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Eersel

Staat u op het punt een speciaal feest te organiseren voor een groot aantal mensen? Of heeft u een speciale dag op uw bedrijf die u op een leuke manier op wil luisteren? Neem dan eens een kijkje op de website van Catering Content. Wij zijn een van de grootste cateringbedrijven van Zuid Nederland en hebben een schat aan ervaring. We weten precies hoe u uw gasten eens echt kunt verrassen op uw feest. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een frietkraam huren in Eersel. Deze wordt geleverd inclusief de lekkerste friet en snacks, die door een van onze medewerkers op professionele wijze worden bereid.

Een frietkraam in Eersel inzetten

Wilt u bij uw feest een frietkraam in Eersel neer laten zetten? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier namelijk alle mogelijkheden op dit gebied voor u bij elkaar gezet. U heeft bij ons de keuze uit een drietal verschillende pakketten als het aankomt op een frietwagen huren in Eersel. We hebben het dan over een Basis, Luxe en Super arrangement. Vooral bij het laatstgenoemde arrangement zullen uw gasten niet weten wat ze allemaal moeten kiezen, zo uitgebreid is het aanbod.

Een frietwagen huren in Eersel

Voor een compleet uitgeruste frietkraam in Eersel neemt u vandaag nog contact op met Catering Content. Een frietkraam huren in Eersel is bij ons heel eenvoudig. U neemt hier gewoon even contact over op met ons, waarna we met u afspreken op welke dag wij ingezet gaan worden. U kunt ook even op onze website kijken voor een overzicht van de pakketten die wij met onze frietwagen in Eersel allemaal kunnen leveren. U kunt ook bij ons terecht voor andere vormen van catering, maar ook bijvoorbeeld het verzorgen van de catering bij uw bedrijf. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op om al uw vragen te stellen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie