• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Eindhoven

Gaat u een feest organiseren en wilt u graag dat dit eens een keer echt uniek wordt? Neem dan vandaag nog contact op met Catering Content. Bij ons bedrijf heeft u namelijk een groot aantal verschillende mogelijkheden als het aankomt op de catering van feesten en evenementen. U heeft bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een frietkraam te huren in Eindhoven. We hebben een volledig uitgeruste frietkraam in Eindhoven voor u klaarstaan, waarbij wij graag zorgen voor de bereiding van de lekkerste snacks en friet. Onze frietwagen in Eindhoven inzetten is heel eenvoudig. U neemt hier gewoon even contact over op met ons en wij regelen dat wij op het gewenste tijdstip bij u voor de deur staan.

Een frietwagen huren in Eindhoven

Iedereen houdt toch wel van een patatje op zijn tijd? Bij ons heeft u de mogelijkheid om een lekkere frietwagen in Eindhoven te laten neerzetten. Een frietwagen huren kan bij ons zonder hoge kosten. We hebben een drietal verschillende pakketten voor u klaarstaan, die vooral verschillen in het aanbod wat hier te verkrijgen is. Bij het Basis pakket bakken wij lekkere frietjes, frikandellen, kroketten en bami schijven, maar als u kiest voor bijvoorbeeld ons Super pakket, dan is het aanbod bijzonder uitgebreid. Op onze website vindt u een compleet overzicht van het aanbod per pakket.

Een frietwagen in Eindhoven huren

Wilt u een frietwagen huren in Eindhoven? Neem hier dan vandaag nog contact over op met ons. We maken dan met u aan afspraak voor de tijd en locatie waarop wij aanwezig moeten zijn. Een frietkraam huren in Eindhoven is slechts een van onze mogelijkheden. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit nog veel meer mogelijkheden. U kunt dan denken aan een BBQ, een koud buffet, een Walking Dinner of een speciale Foodtruck. Ook zijn wij in te schakelen voor het verzorgen van uw bedrijfscatering.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie