• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Lommel

Als u een leuk feest of een speciale bijeenkomst gaat organiseren, dan is het belangrijk om hier een speciaal element aan toe te voegen. Per slot van rekening wilt u de mensen die u heeft uitgenodigd iets speciaals geven, dat kan het beste als u hiervoor eens contact opneemt met Catering Content. Wij hebben vele jaren ervaring met het verzorgen van de catering bij een groot aantal verschillende feesten en evenementen. Een van onze succesnummers is onze frietkraam. Wilt u een frietkraam huren in Lommel? Neem hier dan ook even contact met ons op om dit met ons af te spreken.

Een frietkraam in Lommel huren

Iedereen is gek op frietjes en een lekkere snack. We hebben het dan niet alleen maar over de kids, maar ook volwassenen zijn er gek op om een verse patat met mayo naar binnen te werken. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van een frietwagen huren in Lommel. We hebben hier een drietal verschillende pakketten voor klaarstaan. Met ons Basis pakket kan iedereen patat met een simpele snack bestellen, maar bij ons Super pakket staat er opeens een groot aantal verschillende snacks voor u klaar!

De beste frietwagen van Lommel en omstreken

Bent u op zoek naar een frietwagen in Lommel, die u kunt gebruiken bij uw feest of bijeenkomst? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze site. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even contact met ons op te nemen en de mogelijkheden voor het frietkraam huren in Lommel met ons door te spreken. We kunnen u dan ook vertellen over de vele andere opties die u bij ons heeft. We kunnen bijvoorbeeld ook met een foodtruck bij u langskomen, of de catering voor uw bedrijf verzorgen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie