• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Reusel

Bent u op zoek naar een cateraar waar u de mogelijkheid heeft om een uniek element te huren voor uw feest of evenement? Neem dan gewoon eens een kijkje op de website van Catering Content. Bij ons bedrijf heeft u namelijk niet alleen maar de keuze uit een lekkere BBQ, koud buffet of Walking Dinner. Bij ons kunt u er voor kiezen om een frietkraam te huren in Reusel! Een frietkraam in Reusel is natuurlijk een enorm leuke toevoeging aan uw speciale dag. Iedereen houdt van frietjes en als daar dan ook nog een lekkere snack bij besteld kan worden is dat natuurlijk helemaal perfect.

Een frietkraam in Reusel bestellen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een frietwagen in Reusel te huren, waarbij u de keuze heeft over welke snacks er hier allemaal verkocht worden. We hebben bijvoorbeeld een Basis pakket waarbij uw gasten de keuze hebben uit patat met saus, een kroket, een frikandel en een bamischijf. Bij een Luxe pakket komen onder andere nog een viandel, een kipcorn en een broodje snack bij, terwijl het Super pakket het feest helemaal compleet maakt. U heeft hierbij ook de keuze uit onder andere een Bourgondische gehaktbal en een broodje hamburger speciaal.

Een frietwagen huren in Reusel

Wil u een frietwagen in Reusel huren? Neem dan vandaag nog contact op met Catering Content. Bij ons bedrijf huurt u een complete frietkar, die ook door onze medewerkers bemand zullen worden. Naast een frietkar heeft u bij ons ook nog de keuze voor bijvoorbeeld verschillende foodtrucks, een geheel verzorgde BBQ, koud buffet of Walking Dinner en de verzorging van uw bedrijfscatering. We staan u graag te woord als u vragen heeft voor ons. We kunnen dan met u afspreken wat er allemaal bij ons mogelijk is en hoe wij uw culinaire cateringwensen voor u gaan vervullen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie