• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Valkenswaard

Bent u woonachtig in Valkenswaard en gaat u hier een feest geven voor een grote groep mensen? Of heeft u hier een bedrijfsfeest en wilt u van het aanstaande bedrijfsfeest iets echt bijzonders maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Catering Content. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om een frietkraam te huren in Valkenswaard. Deze is compleet uitgerust en bevat de lekkerste snacks die u maar kunt bedenken. Hij wordt compleet geleverd met medewerkers die het bakken voor hun rekening nemen.

Een frietkraam in Valkenswaard voor uw feest

Als u een feest geeft in Valkenswaard, of een ander soort bijeenkomst, neem dan gewoon even contact met ons op. Met een frietwagen in Valkenswaard maakt u dat evenement nog veel meer speciaal. Het is nu eenmaal zo dat iedereen wel gek is op een patatje op zijn tijd. U heeft dan bij ons de keuze uit drie verschillende pakketten. Van een Basis Pakket met lekkere patat, sauzen en de keuze uit een frikandel, kroket of bamischijf, tot een Super Pakket waarbij u een enorm aanbod aan snacks te bieden heeft. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de inhoud van deze pakketten.

Een frietwagen huren in Valkenswaard

Als u een frietwagen wil huren in Valkenswaard, dan raden wij u aan om eens op onze website te komen kijken voor de mogelijkheden die u heeft bij ons. We vertellen u dan alles over onze frietkramen, maar ook over de vele andere vormen van catering die we voor u klaar hebben staan. We hebben het dan onder andere over een geheel verzorgde BBQ, een koud buffet of een Walking Dinner. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen met al uw vragen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie