• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Frietkraam huren Veldhoven

Bent u voor uw speciale evenement of feest op zoek naar een speciale touch? Een onderdeel van uw feest dat de feeststemming alleen nog maar groter maakt? Dan kijkt u toch gewoon even op de website van Catering Content? U heeft daar de keuze uit een groot aantal verschillende soorten catering om uw evenement pas echt onvergetelijk te maken. Wat vindt u bijvoorbeeld van een frietkraam huren in Veldhoven? We hebben een volledig uitgeruste frietkraam in Veldhoven voor u klaarstaan, waar uiteraard ook professionele medewerkers van Catering Content bij meekomen.

Een frietkraam huren in Veldhoven

Een frietwagen in Veldhoven huurt u natuurlijk bij Catering Content. We zijn een van de grootste cateraars van Zuid Nederland en hebben door de jaren heen een groot aantal klanten aan een onvergetelijk evenement geholpen. Met een frietwagen in Veldhoven hebben we al vele keren groot succes behaald. Gaat u een frietwagen huren in Veldhoven bij ons, dan heeft u hierbij de keuze uit een drietal verschillende pakketten. Van een eenvoudig Basis Pakket met patat, sauzen en een drietal verschillende snacks, tot ons Super Pakket waar u de keuze heeft uit een enorm scala aan snacks.

Meer weten over een frietwagen in Veldhoven?

Voor meer info over een frietkraam in Veldhoven kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u dan alles over het frietkraam huren in Veldhoven en vertellen u ook graag meer over de vele andere mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben het dan onder andere over een geheel verzorgde BBQ, een koud buffet of een Walking Dinner, maar ook over bijvoorbeeld het verzorgen van uw bedrijfscatering. U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende opties, die wij u met veel professionaliteit en enthousiasme aan kunnen bieden. We hebben vele jaren ervaring met catering en verzorgen deze ook graag voor u.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie