• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Maaltijdservice bedrijf Hapert

Bent u op zoek naar een maaltijdservice bedrijf voor Hapert en omstreken? Een specialist op het gebied van het bereiden van de lekkerste maaltijden, die elke dag met een heerlijk, verrassend menu op de proppen komt? Dan bent u bij Catering Content aan het juiste adres. We hebben namelijk een zeer gevarieerd menu voor u klaarstaan. Elke dag warm of koelvers, een menu dat bestaat uit drie gangen. Vers bereid door onze specialisten op dit gebied, die precies weten wat er allemaal aan een goede maaltijd moet worden toegevoegd. Als maaltijdservice voor Hapert leveren we altijd de hoogste kwaliteit.

De lekkerste maaltijden aan huis in Hapert

U wilt toch ook elke avond lekker genieten van een fijne maaltijd? Wij zorgen ervoor dat u deze maaltijd op tafel krijgt. We hebben een uitgebreid programma aan verschillende maaltijden voor u klaarstaan, zodat u elke dag iets anders op tafel krijgt. De ene dag een lekkere Hollandse maaltijd, een andere dag iets dat wat meer exotisch is… We hebben een schema dat tien weken lang voorziet in een verschillende maaltijd. Zo weet u dat u straks een heel gevarieerd dieet zult hebben! U kunt hier meer informatie over lezen op onze website, waar we uitgebreide informatie over dit onderwerp voor u klaar hebben staan.

Meer weten over onze maaltijden aan huis in Hapert?

U woont in Hapert en wilt graag elke avond iets lekkers eten? Daar gaan wij dan zeker voor zorgen! We hebben mensen klaarstaan die deze maaltijden elke dag vers maken, zodat u er op kunt rekenen dat u weer gaat genieten. We raden u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de maaltijden die wij verkopen. U kunt natuurlijk ook altijd inschrijven bij ons. Dan ziet u vanzelf wat voor lekkers u allemaal door ons krijgt voorgeschoteld.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie