• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Maaltijdservice bedrijf Reusel

Iedereen wil graag iets lekkers eten. Het is alleen niet voor iedereen mogelijk om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten. Voor mensen die daar moeite hebben, is er Catering Content. Ons bedrijf verzorgt al bijna twintig de lekkerste maaltijden voor iedereen die het fijn vindt om een gezonde, warme maaltijd te eten. Als maaltijdservice voor Reusel staan we klaar om u te helpen uw honger te stillen. We geven u elke dag een maaltijd die bestaat uit drie gangen. U kunt hierbij kiezen voor een warme maaltijd die u meteen op kunt eten, of voor een koelverse maaltijd die u kunt bewaren tot u deze wilt nuttigen.

De maaltijdservice voor Reusel

We vinden het heel belangrijk om u een maaltijd voor te schotelen waar u van kunt genieten. Een maaltijd met verse, gezonde ingrediënten. We hebben een gevarieerd menu, dat elke dag bestaat uit drie gangen. Dit wordt door ons traditioneel bereid. Daar komt nog eens bij dat wij elke dag een ander menu voor u maken. We gebruiken hierbij een cyclus van tien weken. Zo weet u zeker dat u de komende tijd heel gevarieerd gaat eten! Voorzien van alle nodige vitamines, mineralen, smaak, voedingswaarden, geur en kleur. Dat wordt smullen!

Meer weten over onze maaltijden aan huis in Reusel?

Indien u meer wilt weten over onze maaltijden aan huis in Reusel, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u meer informatie over wat u bij ons kunt verwachten van onze heerlijke maaltijden. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de contactinformatie. Zo kunt u ons bellen of mailen als u vragen heeft over de maaltijden die wij u te bieden hebben. We hopen dan ook van harte om u binnenkort als klant te mogen begroeten, zodat wij u als maaltijdservice bedrijf voor Reusel elke dag kunnen verwennen. Catering Content is de maaltijdservice voor Reusel en omstreken!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie