• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Maaltijdservice bedrijf Valkenswaard

Wilt u maaltijden laten verzorgen door een professioneel bedrijf? Heeft u bijvoorbeeld een BBQ, een bedrijfsfeest of een gezellig samenzijn met familie of vrienden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Catering Content. Wij hebben namelijk een groot aantal opties voor u klaarstaan, om van dat feest echt een bijzondere gelegenheid te maken. Samen met u bekijken we wat u het lekkerste vindt en wat u uw gasten het liefste voor wilt schotelen. Zo heeft u straks een catering bij uw gelegenheid of evenement die helemaal op maat is gemaakt voor u.

Op zoek naar een maaltijdservice in Valkenswaard?

Voor de lekkerste maaltijden aan huis bent u in Valkenswaard ook aan het juiste adres. Wij verzorgen bij Catering Content namelijk niet alleen maar catering, maar ook een professionele maaltijdservice. Als maaltijdservice bedrijf in Valkenswaard hebben wij in ons assortiment namelijk een gevarieerd menu dat bestaat uit 3 verschillende gangen. Dit wordt door ons traditioneel bereid, wij bieden daarbij elke dag een ander menu aan. Dit loopt dan in een cyclus van tien weken, zodat u er op kunt rekenen dat u een heel gevarieerd eetpatroon aan gaat leren!

Meer weten over onze maaltijdservice voor Valkenswaard?

Als u meer wilt weten over de maaltijden aan huis die wij in Valkenswaard voor u kunnen verzorgen, dan raden wij u aan om hier gewoon even een kijkje voor te nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan over de maaltijden die wij verzorgen. U kunt daarbij kiezen voor warme maaltijden of koelvers maaltijden, wat u maar wenst! Neem anders even contact met ons op als u vragen heeft over ons bedrijf en de maaltijden die wij voor u kunnen verzorgen. Bij ons mag u rekenen op een smakelijke maaltijd waar u optimaal van kunt genieten, tegen een scherpe prijs!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie