• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Maaltijdservice bedrijf Waalre

Bent u op zoek naar een maaltijdservice bedrijf in Waalre? Een bedrijf dat voor u de lekkerste maaltijden klaarmaakt en deze dagelijks bij u langsbrengt? Dan bent u bij Catering Content altijd aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer gevarieerd menu aan smakelijke maaltijden voor u klaarstaan. U kunt er dan voor kiezen om deze maaltijden warm geleverd te krijgen, of koelvers. We hebben een roulatieschema van 10 weken. Met andere woorden, u zult veel variatie voorgeschoteld gaan krijgen als u bij ons kiest voor een lekkere maaltijd. Dit allemaal natuurlijk ook nog eens tegen scherpe prijzen!

De maaltijdservice voor Waalre

Maaltijden aan huis in Waalre laat u heel eenvoudig bezorgen door Catering Content. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring met het bereiden en serveren van warme en koelverse maaltijden aan huis. U kunt er bij ons dan ook op rekenen dat u kwaliteit geserveerd krijgt. Alle maaltijden die wij maken worden op geheel traditionele wijze voor u bereid. Zo kunt u er zeker van zijn dat er in onze maaltijden eerlijke ingrediënten zijn gebruikt en dat u genoeg gezonde voedingsstoffen binnen krijgt. Met andere woorden, maaltijden om elke dag weer naar uit te kijken!

Wilt u maaltijden aan huis in Waalre bestellen?

Indien u onze maaltijden wilt bestellen, kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw bestelling te plaatsen. We kunnen dan met u uw voorkeuren even doornemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld bekijken hoe u uw maaltijden aangeleverd wilt krijgen. Wilt u deze maaltijden het liefste warm, zodat u deze meteen kunt nuttigen? Of heeft u liever dat deze maaltijden koelvers worden aangeleverd? U kunt dan zelf een keer bekijken wanneer u deze maaltijd tot u wil nemen. Lees de uitgebreide informatie op onze website over onze maaltijden eens goed door, zodat u straks de juiste keuze maakt voor de beste maaltijden voor u.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie