Catering Content, al 18 jaar een begrip

Eigenaar Peter Daas begon zijn carrière 35 jaar geleden met het verzorgen van warme maaltijden. Achttien jaar geleden maakte hij de overstap en startte met Catering Content een volwaardig cateringbedrijf.

 

Inmiddels is Catering Content een begrip in de regio en verder gegroeid tot een team van 17 ervaren mensen, waaronder 6 koks! De warme maaltijdvoorziening is nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijf.”

Thema catering op maat

Een ander bijzonder sterk punt van Catering Content is thema catering op maat. Inhaken op nieuwe trends vormt geen enkel probleem. Flexibiliteit, passie van de koks en de goede teamspirit vormen de sleutel tot het succes! “Catering is maatwerk waarin onze inspiratie en passie voor het vak, automatisch samenvloeit met de wensen van onze klanten.” Aldus Peter Daas.

Van Walking dinner tot BBQ

Of het nu gaat om het verzorgen van een koud buffet, brunches, BBQ's of een Walking Dinner, de koks gaan graag voor u aan de slag!

Hoge kwaliteit, gevarieerd aanbod en scherpe prijs

Naast de hoge kwaliteit van de producten, onderscheidt Catering Content zich ook op andere punten. Zo zijn de prijzen scherp, het aanbod zeer gevarieerd en zeker niet onbelangrijk ….. de presentatie en service staan op een hoog niveau! Of het nu gaat om een kleine of een grote groep, als u tevreden bent dan blijven wij Content!

Voor meer informatie kunt u altijd
vrijblijvend contact opnemen!

 

Bel: 040 204 0125

 

info@cateringcontent.nl