• Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
  Catering tijdens uw feest of event, wij staan graag voor u klaar!
 • Met een breed assortiment aan catering
  Met een breed assortiment aan catering
 • Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
  Maar ook voor uw dagelijkse maaltijd met onze maaltijd service
 • Of misschien wel om live te koken op uw event?
  en wat dacht u van live cooking op uw feest of event?

Maaltijdservice bedrijf Bladel

Bent u op zoek naar een maaltijdservice bedrijf in Bladel waar u een abonnement kunt nemen op gezonde, lekkere maaltijden? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Catering Content allemaal te bieden hebben. We hebben op onze website namelijk uitgebreide informatie staan over onze maaltijdservice voor Bladel, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de lekkerste maaltijden in huis haalt. We hebben mensen in dienst die ervaring hebben met het bereiden van lekkere, gezonde maaltijden, die graag voor u elke dag weer wat lekkers maken!

De lekkerste maaltijden aan huis in Bladel

Als u kiest voor de maaltijden van Catering Content, dan kunt u er op rekenen dat u een brede variatie aan maaltijden in huis haalt. We komen elke dag met wat nieuws, verdeeld over een programma van tien weken. Na tien weken begint de roulatie dan weer op nieuw. Zodoende heeft u tien weken lang elke dag iets anders op uw bord. Tenzij u dat liever anders ziet natuurlijk, dan kunnen we ook samen met u bekijken wat u dan wenst. We hebben bij Catering Content heerlijke maaltijden klaarstaan waar u optimaal van mag gaan genieten. Dat dan ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Wilt u maaltijden aan huis in Bladel bestellen?

U bent altijd welkom om een keer een kijkje te komen nemen op onze website om te zien wat u bij ons allemaal mag verwachten. We hebben heerlijke maaltijden voor u klaarstaan die u zonder problemen bij ons kunt bestellen. Elke dag een gevarieerd menu dat bestaat uit drie gangen. Deze maaltijden kunnen warm worden geserveerd, maar u mag er ook voor kiezen om maaltijden te nemen die koelvers worden aangeleverd. In zomer en winter passen wij de maaltijden aan, op feestdagen is er natuurlijk altijd iets bijzonders te eten. Meer weten? We horen graag van u!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 

 

Wij komen graag live koken
op uw feest of event!

MEER OVER EVENT CATERING

 

 

 

Fotogallerij & Impressie